Tre dager i uken serverer Lava Oslos lærlinger seksretters middag
Sentralen Restaurant drives av Sentralen Mat, et selskap i Lava Oslo AS-konsernet. Til tross for stengte kraner og avstandskrav for restaurant- og skjenkebransjen har Lava Oslo AS valgt å ikke permittere sine ansatte. De ti kokkelærlingene i konsernet skal nå holdes i arbeid i restauranten på Sentralen!
Lærlingene inviterer derfor til sitt nye restaurantkonsept: Stagiaire x Sentralen Mat.
Stagiaire betyr lærling på fransk - og sammen med Tom Victor Gausdal, eier og ansvarlig for menyutvikling, rekruttering og lærlinger i Lava Oslo, har lærlingene i Lava Oslo satt sammen menyen i restauranten. Publikum vil få servert en seks-syv retters meny bestående av bærekraftige, gode råvarer.
Lærlingrestauranten vil være åpen tirsdag, onsdag og torsdag, fra 18:00 - 22:00 ut januar.
Seks-syv retters meny: 595,-.
Alkoholfri drikkemeny: 295,-.